JOM KLIK IKLAN NUFFNANG

Khamis, 2 Disember 2010

GIVEAWAY DAN CONTEST PINKJAMBU

Salam buat semua customer yang di hormati.Pinkjambu dalam minggu ini akan buat contest untuk kalian
jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertainya.Hadiahnya memang best lah...
Firstly pinkjambu nak bagitau dulu hadiahnya yer..Semua barang 2 kepunyaan blog pinkjambu nih.
memang rugi saper x masuk tapi pinkjambu nak pikir dulu tau nak tulis apa????

Hadiah-hadiahnya dah pinkjambu fikirkan diantaranya...

1)kain ela
2)Karipap mini
3)calculator canon
4)produk perkasa word
5)baby romper
6)kain tudung
 yang lain  masih difikirkan..barang dah ada dah...jadi rajin-rajinlah masuk kat blog pinkjambu nie yer
Untuk follower bertuah pun ada jugak..Besok saya update
untuk follower bertuah dahulu yer.saper lah yang bertuah tu..TQ

Terima kasih di atas sokongan kalian selama ini...

owner blog
pinkjambu

2 ulasan:

♥baby fiy♥ berkata...

bestnye!
:)

pinkjambu berkata...

SAPER NAK JOINT JOM...
BOLEH X KORANG KASI IDEA APA CONTEST YANG PINKJAMBU NAK WAT NIE..